norwaygrants-logo
Гимназисти
Мислиш, че училището не ти дава всичко, от което имаш нужда. Искаш още от сега да започнеш да градиш своето бъдеще в сфера с големи възможности за развитие. Започни да учиш нещо, което може да използваш веднага.
Фрийлансъри
Работи за себе си и променяй света. Имаш възможност да създадеш свой собствен стил и имидж, които да те направят търсен. Може да избираш проектите, с които да се захванеш и да ги изпълняваш от всяко място, на което ти харесва да бъдеш.
Преквалификация
Ако имаш творческо мислене, което сегашната ти работа не позволява да използваш и развиваш. Ако искаш да правиш нещо, с което да се чувстваш щастлив и полезен. Инвестирай време в себе си и започни нещо смислено.
Професионално развитие
Избери път, който ти дава възможност да растеш и да ставаш по-добър. Бъди в крак с новите технологии и тенденции. Започни своето пътуване воден от опитни лектори и направи така, че ти самият да създадеш свои последователи.
info-pic
Програма
pr-sample23
1ниво
Основи на дигиталния маркетинг

Въвеждащ курс по дигитален маркетинг. Обучението е безплатно и дава възможност да придобиете основни знания в сферата на дигиталния маркетинг. Всяка лекция от курса обхваща, както теоретични знания, така и конкретни примери за подход и резултати.

pr-sample24
2ниво
Маркетинг чрез съдържание и социални мрежи

В рамките на този модул ще опознаете в детайли как работи най-използваната социална мрежа в България. Как се създават правилно рекламни кампании и как да създаваме съдържание за постигането на качествено ангажиране с Вашия бизнес.

pr-sample25
3ниво
Оптимизация за търсачки (SEO)

Открий как да оптимизираш онлайн присъствието на един бизнес с цел увеличаване стойноста на бранда и привличането на нови клиенти. Научи повече за алгоритъма на Google и кои добри практики помагат за подобряване класирането в резултатите.

Лектори

card image

Ивайло Йорданов

Основател и управител на дигитална агенция evol.bg

Ивайло Йорданов

Консултант по дигитален маркетинг и основател на агенция за дигитален маркетинг evol.bg. Работил е за bTV Media Group, Havas, Hewlett Packard Enterprise. В момента от услугите му се възползват и фирми от Враца и региона.

  • linkedin
Детайли
digi-icon
Продължителност
Занятията се провеждат веднъж или два пъти седмично в удобно време, съобразено с работещи и ученици.
digi-icon
Трудност
Курсът е предназначен за начинаещи, но въпреки това е интензивен и е нужно да се полагат много усилия.
digi-icon
Практически насочен
Курсът включва малко теория и много практика. Всяко ниво завършва с изпит и финален проект.
digi-icon
Сертификат
Успешно покрилите 50% от критериите получават сертификат за участие, а тези над 80% - професионален сертификат.
digi-icon
Цена
Целият курс е БЕЗПЛАТЕН, тъй като е в рамките на проект „Посока професия", изпълняван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Младежка безработица!
digi-icon
Стажантска програма
Най-добре представилите се курсисти ще имат възможност да започнат платен стаж.
Кандидатстване
  • 1 електронна форма
  • 2 самостоятелна задача
  • 3 интервю
  • 4 прием
step
step
step
step
Това обучение е в рамките на проект „Посока професия", изпълняван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Младежка безработица, в рамките на финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм. В България проектът се изпълнява от Фондация "Работилница за граждански инициативи". Доставчик на обучението е Вола Софтуер ООД.